B.  INVESTITII SI LITIGII IMOBILIARE

 

   

1)   Consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii pentru cumpararea sau vanzarea proprietatilor imobiliare, recuperarea acestora, prin  proceduri due diligence sau  litigii.

      Due Diligence - procedura care implica verificari prealabile cumpararii unei proprietati imobiliare. Pe langa verificarea titlurilor de proprietate si a contractului de vanzare-cumparare, o procedura due-diligence poate include o verificare care sa arate ca propretatea nu face obiectul unor litigii, verificari la autoritatile din zona pentru a vedea daca proprietatea indeplineste conditiile cerute de cumparator, coeficientul de ocupare al unui teren etc.

      Verificarea actelor - prin aceasta se intelege o temeinica verificare a tuturor documentelor relevante: actele doveditoare ale proprietatii, contractul de vanzare-cumparare etc.

2)   Asistenta la momentul semnarii - In momentul semnarii unui contract de vanzare-cumparare in prezenta unui notar, cabinetul de avocat prin titularul sau,   va poate  asista si reprezenta in eventualele negocieri si proceduri legale, consultanţă juridică privind achiziţionarea şi vânzarea de imobile,

  • asistenţă juridică şi reprezentare în procedurile de expropriere,
  • asistenţă juridică, redactare şi negocierea contractelor de închiriere şi leasing imobiliar,
  • asistenţă juridică şi reprezentare în domeniul construcţiilor şi proiectelor imobiliare

 

 

DREPT CIVIL

INVESTITII SI LITIGII IMOBILIARE

DREPTUL CONCURENTEI

DREPT ADMINISTRATIV

DREPTUL COMERTULUI INTERNATIONAL

DREPT COMERCIAL

DREPTUL CONSUMATORULUI

DREPTUL MUNCII SI SECURITATII SOCIALE

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

DREPT FISCAL

 

 
© 2009, CABINET DE AVOCAT COJOCARU CLAUDIA. Toate drepturile rezervate
Web Design by JustME